Ultimate: DISC O WOLFIE

Original price was: 19,95 €.Current price is: 9,99 €.

1 na zalogi

Tekmovalni frizbi Ultimate DISC O WOLFIE je izjemno kakovosten frizbi, ki ga je Evropska ultimate zveza (EUF) prepoznala kot primernega za tekmovanja. Primeren je tako za popolne začetnike kot tudi za profesionalne igralce. Večina evropskih reprezentanc, klubov in šol trenira prav s takimi frizbiji. S pravilno tehniko lahko frizbi leti tudi več kot 100 metrov.

Tehnični podatki:
Teža: 175 g
Premer: 27,5 cm
Domet: < 100 m

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Igraš ultimate ali pa se ga želiš naučiti? Morda pa si želiš le uživati v brezskrbnem metanju frizbija čez igrišče ali plažo. Si Frizbi svet obiskal, ker iščeš popolno darilo za svoje bližnje? No, navsezadnje lahko frizbi uporabiš tudi kot pladenj, krožnik ali pa podlago za pisanje. Ne glede na razlog za nakup frizbija, pa si zagotovo prišel na pravo stran. Frizbi Ultimate DISC O WOLFIE je točno to, kar iščeš.

Tekmovalni frizbi Ultimate DISC O WOLFIE je izjemno kakovosten frizbi, ki ga je Evropska ultimate zveza (EUF) prepoznala kot primernega za tekmovanja. Primeren je tako za popolne začetnike, kot tudi za profesionalne igralce. Večina evropskih reprezentanc, klubov in šol trenira prav s takimi frizbiji. S pravilno tehniko lahko frizbi leti tudi več kot 100 metrov.

Frizbi DISC O WOLFIE je idealen rekvizit za podajanje v naravi. Odlično se obnese v vseh vremenskih razmerah, zato je nujna oprema na družinskih piknikih, med poletnimi počitnicami ali sprehodu skozi park.

Ker pri Frizbi svetu skrbimo tudi za naravo, je naš frizbi izdelan iz obnovljivih virov. Zapakiran je v biorazgradljivo papirnato embalažo, ki ima nevtralen ogljični odtis. Pri proizvodnji frizbija se ne uporabljajo nobena olja. Disk je mogoče tudi reciklirati.

Tehnični podatki:
Teža: 175 g
Premer: 27,5 cm
Domet: < 100 m

Made in Germany – EURODISC

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ultimate: DISC O WOLFIE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top