Frizbi za otroke: MANDALA

Original price was: 9,95 €.Current price is: 4,99 €.

3 na zalogi

Frizbi za otroke MANDALA je namenjen otrokom mlajšim od 12 let. Ta frizbi se največkrat uporablja pri poučevanju šoloobveznih otrok do šestega razreda osnovne šole. S pravilno tehniko lahko frizbi za otroke leti tudi do 70 metrov. Je izvrstna izbira za družinsko zabavo z majhnimi otroki.

Tehnični podatki:
Teža: 135 g
Premer: 23 cm
Domet: < 70 m

3 na zalogi

Opis

Želiš uživati v brezskrbnem metanju frizbija čez igrišče ali plažo? Si Frizbi svet obiskal, ker iščeš popolno darilo za svoje bližnje? No, navsezadnje lahko frizbi uporabiš tudi kot pladenj, krožnik ali pa podlago za pisanje. Ne glede na razlog za nakup frizbija, pa si zagotovo prišel na pravo stran. Frizbi za otroke MANDALA je točno to, kar iščeš.

Frizbi za otroke MANDALA je namenjen otrokom mlajšim od 12 let. Ta frizbi se največkrat uporablja pri poučevanju šoloobveznih otrok do šestega razreda osnovne šole. S pravilno tehniko lahko frizbi za otroke leti tudi do 70 metrov. Primeren je za igro ultimata med otroci, z njim pa se bodo zagotovo zabavali tudi njihovi starši in učitelji. Lahko pa se preizkusijo tudi z metom diska Ultimate za odrasle.

Frizbi Ultimate je idealen rekvizit za podajanje v naravi. Odlično se obnese v vseh vremenskih razmerah, zato je nujna oprema na družinskih piknikih, med poletnimi počitnicami ali sprehodu skozi park. 

Frizbi je zapakiran je v biorazgradljivo papirnato embalažo, ki ima nevtralen ogljični odtis. Pri proizvodnji frizbija se ne uporabljajo nobena olja. Disk je mogoče tudi reciklirati.

Tehnični podatki:
Teža: 135 g
Premer: 23 cm
Domet: < 70 m

Made in Germany – EURODISC

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Frizbi za otroke: MANDALA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top