Frizbi za otroke: KIDZZ FUN SOFTDISC – oranžna

9,95 

5 na zalogi

Frizbi za otroke KIDZZ FUN SOFTDISC je primeren za otroke od 5 leta naprej. Frizbi je izdelan iz izjemo fleksibilnega in mehkega materiala, zato ga lahko brez problemov prepogibamo in se sam vrne nazaj v prvotno obliko. Ima zelo kul dizajn žirafe in je zelo lahek zato je primeren za zelo majhne otroke.

Tehnični podatki:
Teža: 100g
Premer: 23 cm
Domet: < 70 m

5 na zalogi

Opis

Želiš uživati v brezskrbnem metanju frizbija čez igrišče ali plažo? Si Frizbi svet obiskal, ker iščeš popolno darilo za svoje bližnje? No, navsezadnje lahko frizbi uporabiš tudi kot pladenj, krožnik ali pa podlago za pisanje. Ne glede na razlog za nakup frizbija, pa si zagotovo prišel na pravo stran. Frizbi za otroke KIDZZ FUN je točno to, kar iščeš.

Frizbi za otroke KIDZZ FUN SOFTDISC je primeren za otroke od 5 leta naprej. Frizbi je izdelan iz izjemo fleksibilnega in mehkega materiala, zato ga lahko brez problemov prepogibamo in se sam vrne nazaj v prvotno obliko. Ima zelo kul dizajn žirafe in je zelo lahek zato je primeren za zelo majhne otroke. S pravilno tehniko lahko frizbi za otroke leti tudi več kot 70 metrov. Primeren je za igro ultimata med otroci, z njim pa se bodo zagotovo zabavali tudi njihovi starši in učitelji. Lahko pa se preizkusijo tudi z metom diska Ultimate za odrasle.

Frizbi Ultimate je idealen rekvizit za podajanje v naravi. Odlično se obnese v vseh vremenskih razmerah, zato je nujna oprema na družinskih piknikih, med poletnimi počitnicami ali sprehodu skozi park. 

Frizbi je zapakiran v biorazgradljivo papirnato embalažo, ki ima nevtralen ogljični odtis. Pri proizvodnji frizbija se ne uporabljajo nobena olja. Disk je mogoče tudi reciklirati.

Tehnični podatki:
Teža: 100g
Premer: 23 cm
Domet: < 70 m

Made in Germany – EURODISC

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Frizbi za otroke: KIDZZ FUN SOFTDISC – oranžna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top