mini GLASNI žepni disk

2,95 

2 na zalogi

Mini GLASNI žepni disk je namenjen zunanji ali notranji uporabi. Zaradi svoje teže in velikosti je primeren za otroke starejše od 3 let, z njim pa se bodo zabavali tudi vsi, ki so otroci le še po srcu. Za domačo zabavo je odličen v kompletu z mini disk golf košem, saj si lahko tako kar v stanovanju postavite disk golf progo in organizirate družinski mini disk golf turnir.

Tehnični podatki:
Teža: 25 g
Premer: 12 cm
Domet: < 30 m

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Mini GLASNI žepni disk je namenjen zunanji ali notranji uporabi. Zaradi svoje teže in velikosti je primeren za otroke starejše od 3 let, z njim pa se bodo zabavali tudi vsi, ki so otroci le še po srcu. Ker meri le 12 cm in je težak 25 g ga lahko brez težav pospravite v torbo, nahrbtnik ali celo žep in tako poskrbite, da imate letečo zabavo vedno pri roki.

Za domačo zabavo je odličen v kompletu z mini disk golf košem, saj si lahko tako kar v stanovanju postavite disk golf progo in organizirate družinski mini disk golf turnir. V naši spletni trgovini lahko izbirate med 10 različnimi Mini diski ali pa ustvarite svojega po meri.

Disk golf je šport, ki vključuje natančnost, zbranost in predvsem spretnost metanja. Tako kot pri ultimatu se tudi pri disk golfu uporabljata dva osnovna meta: forhand in backhand. Disk golf se ponavadi igra v naravi, zato mnogim predstavlja oddih in sproščeno rekreacijo na prostem. Cilj igre je progo končati v čim manj poizkusih. Če se odločite za turnir v garaži, dnevni sobi ali v drugem notranjem prostoru, priporočamo Mini koš v kombinaciji z Mini GLASNI diskom.

Tehnični podatki:
Teža: 25 g
Premer: 12 cm
Domet: < 30 m

Made in Germany – EURODISC

Dodatne informacije

Izberi kreativo

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “mini GLASNI žepni disk”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top