USTVARI SVOJ FRIZBI

29,95 

Na voljo po naročilu

Izdelamo lahko frizbi s tiskom po tvoji želji. Izberi si tip frizbija, ki ga želiš (Ultimate, Disk golf, Za pse) in nam posreduj .jpg sliko, ki si jo želiš na svojem frizbiju (sprejmemo tudi druge oblike datotek: .pdf, .png, .jpeg…). Velikost datoteke naj znaša med 500 KB in 2 MB. Boljšo resolucijo slike kot posreduješ, lepši bo odtis na frizbiju.
V kolikor potrebuješ pomoč pri oblikovanju, nam piši na info@dejanl.sg-host.com

Preden nam posreduješ sliko se prepričaj, da ne kršiš avtorskih pravic ali lastniških pravic blagovne znamke. Za tvoj izbor tiska ne odgovarjamo.

Na voljo po naročilu

Opis

Igraš ultimate ali pa se ga želiš naučiti? Te zanima disk golf? Si Frizbi svet obiskal, ker si želiš zabave s svojim psom? Morda pa si želiš le uživati v brezskrbnem metanju frizbija čez igrišče ali plažo. No, mi imamo rešitev. Ni ti treba več brskati po spletu, saj pri Frizbi svetu poskrbimo za tvoje želje. Ne glede na razlog ali vrsto frizbija, ki ga iščeš.

Ustvari svoj frizbi!

Izdelamo lahko frizbi s tiskom po tvoji želji. Izberi tip frizbija, ki ga želiš (Ultimate, Disk golf, Za pse) in nam posreduj .jpg sliko, ki si jo želiš na svojem frizbiju (sprejmemo tudi druge oblike datotek: .pdf, .png, .jpeg…). Velikost datoteke naj znaša med 500 KB in 2 MB. Boljšo resolucijo slike kot posreduješ, lepši bo odtis na frizbiju, ti pa boš še bolj zadovoljen.
V kolikor potrebuješ pomoč pri oblikovanju, nam piši na info@dejanl.sg-host.com

Preden nam posreduješ sliko, se prepričaj, da ne kršiš avtorskih pravic ali lastniških pravic blagovne znamke. Za tvoj izbor tiska ne odgovarjamo.

Ker skrbimo tudi za naravo, je naš frizbi izdelan iz obnovljivih virov in je popolnoma biološko razgradljiv. Zapakiran je v biorazgradljivo papirnato embalažo, ki ima nevtralen ogljični odtis. Pri proizvodnji se ne uporabljajo nobena olja. Disk je mogoče tudi reciklirati.

Made in Germany – EURODISC

Dodatne informacije

Izberi kreativo

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “USTVARI SVOJ FRIZBI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top