Disk golf Putter: FRIZBI SVET

Original price was: 12,95 €.Current price is: 8,99 €.

14 na zalogi (se lahko naroči)

Putter FRIZBI SVET je disk, namenjen kratkim do srednjim razdaljam. Svoj krajši doseg nadoknadi z natančnostjo in manjšo možnostjo odboja ali napake. Počasnejši let diska omogoča varnejši in natančnejši pristanek. Z njim igralci najraje izvajajo zaključni met v koš in zaradi njegove oblike ter natančnosti s tem zmanjšajo verjetnost, da bi se odbil iz koša. Povprečni doseg putterja je do 60 metrov. Začetnikom priporočamo učenje izmeta s to obliko diska, saj je njegov odziv najbolj podoben letu navadnega frizbija.

Osnovni podatki:
Teža: 155 g – 159 g
Premer: 21 cm
Domet: < 60 m

14 na zalogi (se lahko naroči)

Kategoriji: ,

Opis

Putter FRIZBI SVET je frizbi za disk golf, namenjen kratkim do srednjim razdaljam. Krajši doseg nadoknadi z natančnostjo in manjšo možnostjo odboja ali napake. Počasnejši let diska omogoča varnejši in natančnejši pristanek. Z njim igralci najraje izvajajo zaključni met v koš in zaradi njegove oblike ter natančnosti s tem zmanjšajo verjetnost, da bi se odbil iz koša. Povprečni doseg Putterja je do 60 metrov. Začetnikom priporočamo učenje izmeta s to obliko diska, saj je njegov odziv najbolj podoben letu navadnega frizbija.

Disk golf se lahko igra s katerimkoli frizbijem, vendar vsak, ki preizkusi disk golf progo z vsakdanjim frizbijem pritrdi, da je izkušnja nezadovoljiva. Uporaba frizbijev, ki so namenjeni disk golfu, ne le izboljša izkušnjo igre, temveč vpliva tudi na njen rezultat. Predvsem je pri igralcu opazen hitrejši napredek, ko se njegovo telo navadi na posebno oblikovan disk golf frizbi, ki se bolje obnese v vseh podnebnih razmerah. Za najboljše rezultate vam zato svetujemo, da za igro disk golfa uporabljate temu namenjene diske. Naši diski so potrjeni s strani Profesionalne disk golf zveze (PDGA).

Ker pri Frizbi svetu skrbimo tudi za naravo, je naš disk putter FRIZBI SVET izdelan iz obnovljivih virov. Zapakiran je v biorazgradljivo papirnato embalažo, ki ima nevtralen ogljični odtis. Pri proizvodnji frizbija se ne uporabljajo nobena olja. Disk je mogoče tudi reciklirati.

Tehnični podatki:
Teža: 155 g – 159 g
Premer: 21 cm
Domet: < 60 m
Hitrost (speed): 2
Jadranje (glide): 3
Zavijanje (turn): 0
Popuščanje (fade): 0

Made in Germany – EURODISC

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Disk golf Putter: FRIZBI SVET”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top