Disk golf Midrange: FRIZBI SVET

Original price was: 14,95 €.Current price is: 9,99 €.

18 na zalogi

Midrange FRIZBI SVET je frizbi za disk golf, ki že z imenom predstavlja vmesni izbor med Putterjem in Driverjem. Namenjen je srednjim dolžinam, saj lahko leti tudi do 90 metrov. Ob nadzorovanem izmetu je njegova hitrost primerna za odličen začetek krajših prog. Daljšo krivuljo leta z lahkoto nadzirajo tudi začetniki, saj se obnaša stabilno tudi, ko je dalj časa v zraku.

Osnovni podatki:
Teža: 145 g – 149 g
Premer: 22 cm
Domet: <100 m

18 na zalogi

Opis

Midrange FRIZBI SVET je frizbi za disk golf, ki že z imenom predstavlja vmesni izbor med Putterjem in Driverjem. Namenjen je srednjim dolžinam, saj lahko leti tudi do 90 metrov. Ob nadzorovanem izmetu je njegova hitrost primerna za odličen začetek krajših prog. Daljšo krivuljo leta z lahkoto nadzirajo tudi začetniki, saj se  obnaša stabilno tudi, ko je dalj časa v zraku.

Disk golf se lahko igra s katerimkoli frizbijem, vendar vsak, ki preizkusi disk golf progo z vsakdanjim frizbijem pritrdi, da je izkušnja nezadovoljiva. Uporaba frizbijev, ki so namenjeni disk golfu, ne le izboljša izkušnjo igre, temveč vpliva tudi na njen rezultat. Predvsem je pri igralcu opazen hitrejši napredek, ko se njegovo telo navadi na posebno oblikovan disk golf frizbi, ki se bolje obnese v vseh podnebnih razmerah. Za najboljše rezultate vam zato svetujemo, da za igro disk golfa uporabljate temu namenjene diske. Naši diski so potrjeni s strani Profesionalne disk golf zveze (PDGA).

Ker pri Frizbi svetu skrbimo tudi za naravo, je naš disk midrange FRIZBI SVET izdelan iz obnovljivih virov. Zapakiran je v biorazgradljivo papirnato embalažo, ki ima nevtralen ogljični odtis. Pri proizvodnji frizbija se ne uporabljajo nobena olja. Disk je mogoče tudi reciklirati.

Tehnični podatki:
Teža: 145 g – 149 g
Premer: 22 cm
Domet: <100 m
Hitrost (speed): 5
Jadranje (glide): 5
Zavijanje (turn): 0
Popuščanje (fade): 1

Made in Germany – EURODISC

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Disk golf Midrange: FRIZBI SVET”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top