STACIONARNI DISK GOLF KOŠ

149,95 

STACIONARNI KOŠ je kakovosten disk golf koš, ki je izdelan po predpisanih tekmovalnih merah in uporablja težje verige. Verige so ključnega pomena pri metanju diska v koš, saj zmanjšujejo verjetnost, da bi se disk odbil iz košare. Stacionarni koš je izvrstna izbira, če želite na dvorišču ali družinskem pikniku prirediti kratko tekmovanje in razvedriti vso družino.

Tehnični podatki:
Št. verig: 24
Višina: 133 cm
Premer košare: 64 cm
Višina košare: 16 cm
Teža: 14,3 kg
Odobren za tekmovanja s strani PDGA. Primeren tudi za treninge in učenje.

Kategoriji: ,

Opis

STACIONARNI KOŠ je kakovosten disk golf koš, ki je izdelan po predpisanih tekmovalnih merah in uporablja težje verige. Verige so ključnega pomena pri metanju diska v koš, saj zmanjšujejo verjetnost, da bi se disk odbil iz košare. Stacionarni koš je izvrstna izbira, če želite na dvorišču ali družinskem pikniku prirediti kratko tekmovanje in razvedriti vso družino.

Za popolno izkušnjo predlagamo igro z disk golf diski, ki jih lahko kupite tudi v naši spletni trgovini. Izbirate lahko med 3 različnimi diski: driverji, putterji ali midrange diski. Disk golf koš in DG frizbi kombinacija bo poskrbela za obilo zabave in rekreacije.

Disk golf je šport, ki vključuje natančnost, zbranost in predvsem spretnost metanja. Tako kot pri ultimatu se tudi pri disk golfu uporabljata dva osnovna meta: forhand in backhand. Disk golf se ponavadi igra v naravi, zato mnogim predstavlja oddih in sproščeno rekreacijo na prostem. Cilj igre je končati progo v čim manj poizkusih. Kvalitetni disk golf koši k boljši igri pripomorejo z dobro vidljivostjo in kakovostnimi verigami za lažji zaključek.

Tehnični podatki:
Št. verig: 24
Višina: 133 cm
Premer košare: 64 cm
Višina košare: 16 cm
Teža: 14,3 kg
Odobren za tekmovanja s strani PDGA. Primeren tudi za treninge in učenje.

Made in Germany – EURODISC

Dodatne informacije

Izberi kreativo

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “STACIONARNI DISK GOLF KOŠ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top