Letos lahko svoje bližnje za praznike razveseliš nekoliko drugače. Izberi božična darila, ki bodo tvojo družino spodbudila h gibanju in preizkusu nečesa novega. Preveri, katera darila lahko izbereš.

darila

Frizbi za podajanje 

Če želiš popestriti družinska srečanja in piknike, za božično darilo izberi Ultimate disk. Primeren je tako za popolne začetnike, kot tudi tiste, ki jih igranje ultimata zanima. Za mlajše brate ali sestre lahko izbereš tudi frizbi za otroke ali mini frzibi.

Frizbi svet ti na disk natisne tudi sliko po tvoji želji, zato lahko tvoje božično darilo postane še bolj osebno. 

Mini ping pong komplet

Igranje namiznega tenisa je odlična zabava za vso družino. Vse kar potrebuješ je le miza za ping pong, dva loparja in žogica. Da boste lahko ping pong igrali vsepovsod, izberi mizo v mini različici.

Disk golf frizbi

darilaVerjemi ali ne, disk golf je šport, ki ga lahko igraš tudi v objemu svojega stanovanja. Družino preseneti s prenosnim košem, ki ga lahko postaviš na dvorišče ali v dnevno sobo. Poskrbi pa tudi za disk golf frizbije. Frizbi svet ti ponuja tri različne frizbije ali pa kar celoten komplet. 

 

Rolerji

Kljub temu, da so rolerji darilo, ki bo moralo počakati na spomladanske popoldneve, pa boš z njimi zagotovo presenetil svojega brata ali sestro.

Trak za vadbo

darila

Iščeš le majhno pozornost za športne navdušence v tvoji družini? Izberi trak za vadbo. Na spletu lahko najdeš trakove različnih velikosti, elastičnosti in barv.

Fdarilarizbi majice

Frizbi svet ti ponuja nore dizajne kratkih majic, ki so primerne za vse generacije. Preveri našo ponudbo in si obleci svojo.

 

Zmaj

Zmaj je odlično božično darilo za otroke vseh starosti. Izberi takega, ki bo ustrezal tvojemu obdarovancu. Nato pa le počakajta na ugoden veter in uživajta v spuščanju zmaja.

Longboard

Mladim po srcu lahko podariš longboard. Na spletu boš našel pestro ponudbo teh popularnih prevoznih sredstev. Le izberi longboard primerne barve, materiala in oblike, da bo tvoje božično darilo popolno.

Frizbi za pse

Ne pozabi pa tudi na svojega kosmatega ljubljenčka! Zanj izberi enega izmed frizbijev za pse. Tvoj štirinožni prijatelj bo zagotovo navdušen nad darilom.

About the author : Urška Jakopin

Leave A Comment

Prijavi se na E-novice

in bodi obveščen o vseh naših aktualnih novicah

    Izberi si svoj frizbi